Is jouw gemeente een cultuurgemeente?

Is jouw gemeente een cultuurgemeente?

5 januari 2018

Meer dan 5.500 cultuurliefhebbers uit alle hoeken van Vlaanderen lieten zich vorig jaar uit over hun beleving, appreciatie en verwachtingen op vlak van cultuur binnen de eigen gemeente. Op basis van hun input creëerden de initiatiefnemers van Cultuurcontentement een actuele set indicaties van wat beter kan en waar lokale besturen in de toekomst extra op kunnen inzetten. En dat mooi op tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018!

Op de website van Cultuurcontentement staan naast een algemeen rapport met aanbevelingen een heleboel gemeente- en regiorapporten. Surf snel naar de site om er jouw gemeente of streek terug te vinden!

 

Praktische informatie

Cultuurcontentement is een initiatief van het Forum voor Amateurkunsten, De Federatie, Overleg Cultureel Erfgoed (OCE), het Overleg Kunsten (oKo), de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief en Documentatie (VVBAD) en de Vereniging Vlaamse Cultuur- en gemeenschapscentra (VVC).

www.cultuurcontentement.be

 

 

Laden…