Kende je Arbeid & Milieu vzw al ?

Kende je Arbeid & Milieu vzw al ?

22 januari 2018

Arbeid & Milieu vzw

 

Mijn organisatie gaat voor…

Arbeid & Milieu streeft naar een sociaal en ecologisch verantwoorde samenleving. A&M heeft expertise in het verbinden van sociale en ecologische vraagstukken in relatie tot het thema tewerkstelling. We zijn thuis in actuele onderwerpen, zoals circulaire economie, groene jobs en energie. Ook zijn we experts in het vertalen van deze complexe materie naar gevolgen voor de werkvloer én werken we rond de kansen en het belang van gedragsverandering en participatie met betrekking tot deze thema’s.

Daarom doen wij…

De werking van A&M bestaat uit het organiseren van activiteiten (zoals bedrijfsbezoeken, vormingen en debatten) en uitvoeren van projecten en campagnes (Samen energie Winnen, De Nieuwe Samenzweerders).

Wij zijn de moeite waard omdat…

We zijn een uniek samenwerkingsverband op het snijvlak van sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. Hiervoor hebben we strategische partnerschappen met zowel de milieubeweging als de sociale beweging.

Wij worden gehinderd door…

Participatie van werknemers in de duurzame transitie is geen hip verhaal. De grootste focus en de meeste fondsen worden ingezet op pioniers en early adopters, niet op de grote groep werknemers en burgers.

Praktische informatie

www.a-m.be

 

Laden…