S-Plus verdient jouw aandacht

S-Plus verdient jouw aandacht

11 februari 2018

S-Plus

 

Mijn organisatie gaat voor…

S-Plus is een socialistische vereniging die zich inzet voor plussers. We richten ons op twee pijlers, het aanbieden van een vrijetijdsaanbod en belangenbehartiging. We focussen ons hierbij op de thema’s gezondheid en toegankelijke gezondheidszorg. Solidariteit is de kernwaarde van onze werking. Doel is de levenskwaliteit van alle generaties plussers te verbeteren.

Daarom doen wij…

Activiteiten in de buurt waar ontmoeten, informatie en een fijne tijd centraal staan en landelijke activiteiten:

  • Actieve reizen veraf, mantelzorgvakanties dichtbij of gezondheidsvakanties op maat.
  • We staan op de barricade voor onze plussers en verdedigen samen met hen hun belangen van lokaal tot Europees niveau ( zie memoranda op onze site)
  • Laboprojecten/innoverende rol: voelschorten, kwetsbaarheid bij ouderen, beeldschermbellen…
  • Hartenwensen in woonzorgcentra

We doen hiervoor beroep op samenwerkingen: gemeenten, zorgpartners, universiteiten…

Wij zijn de moeite waard omdat…

Wij zijn trots op onze innoverende rol. Op onze prijs “Laat mensen schitteren” van Socius. En op de werking met voelschorten voor personen met de dementie, onze buddy’s en vakanties voor mantelzorgers van personen met dementie die toeleiden naar activiteiten en de brede inbedding ervan nadien in onze werking.

Wij worden gehinderd door…

Jaar na jaar dalende subsidies dwingen ons tot besparingen in personeel en activiteiten. We willen graag een stabilisatie van de overheidssubsidies om een continue, kwaliteitsvolle werking te blijven garanderen.

Praktische informatie

www.s-plusvzw.be

Laden…