Dit is Netwerk Duurzame Mobiliteit

Dit is Netwerk Duurzame Mobiliteit

14 februari 2018

Netwerk Duurzame Mobiliteit

 

Mijn organisatie gaat voor…

Steeds meer burgers, overheden, onderzoeksinstellingen, organisaties en ondernemingen timmeren op hun manier aan de mobiliteit van morgen. Het Netwerk Duurzame Mobiliteit wil die voortrekkers verenigen en versterken.

Daarom doen wij…

Partners in de mobiliteitstransitie vinden in het Netwerk Duurzame Mobiliteit een plek voor ontmoeting, wissel- en samenwerking. We bieden informatie en inspiratie en trekken gezamenlijke initiatieven zoals de Week van de Mobiliteit (16-22/09) of Laboratoria Mobiele Alternatieven.

Wij zijn de moeite waard omdat…

In aanloop van de lokale verkiezingen in 2018 brachten we meer dan 50 inspiratiefiches bij elkaar onder de noemer ‘lokale bereikbaarheid’. Want duurzame mobiliteit, dat is ook ‘meer’ buurt door minder (verre) verplaatsingen: www.duurzame-mobiliteit.be/lokale-bereikbaarheid

Wij worden gehinderd door…

Het Netwerk Duurzame Mobiliteit gelooft rotsvast in samenwerking. We hopen dat niet de brute kracht of luide roepers gehoor krijgen, maar dat connecties alle levenskracht krijgen.

Praktische informatie

Meer filmpjes van het Netwerk Duurzame Mobiliteit op Vimeo

www.duurzame-mobiliteit.be

 

Laden…