Dit is tZitemzo

Dit is tZitemzo

26 juni 2018

Mijn organisatie gaat voor…

Al meer dan 30 jaar ijvert tZitemzo (vroeger de Kinderrechtswinkel) voor de realisatie van kinderrechten in België. Een verbeterde rechtspositie voor minderjarigen is onze eerste doelstelling.

Daarom doen wij…

tZitemzo beantwoordt vragen over kinderrechten en het Belgisch jeugdrecht, zowel van minderjarigen, volwassenen als professionelen. tZitemzo heeft een ruim aanbod aan educatief materiaal rond kinderrechten: materialenkoffers, lesmappen, affiches, folders en brochures, speurtochten, … . tZitemzo biedt ook vormingen, workshops en studiedagen aan. Telkens gaat het over rechten van kinderen of een aspect van het Belgisch jeugdrecht.

Wij zijn de moeite waard omdat…

tZitemzo maakt duidelijke, begrijpbare en aantrekkelijke folders voor minderjarigen en professionelen om de Belgische wetten uit te leggen. Door tZitemzo weten minderjarigen (beter) wat hun rechten zijn. Op pad gaan met de Kinderrechtenmobiel is een superleuke manier om naar minderjarigen toe te gaan om vragen over hun rechten te beantwoorden.

Wij worden gehinderd door…

Onze Kinderrechtenmobiel is definitief buiten gebruik en er zijn onvoldoende middelen om een nieuwe camper te kopen. Jammer dat het uitbouwen van regionale afdelingen niet mogelijk is.

Praktische informatie

www.tzitemzo.be

Laden…