Gastvrij Antwerpen gaat voor meer warmte, solidariteit en gastvrijheid

Gastvrij Antwerpen gaat voor meer warmte, solidariteit en gastvrijheid

26 juni 2018

Gastvrij Antwerpen

 

Mijn organisatie gaat voor…

Wij werken met vele partners samen aan een gastvrije stad voor alle mensen op de vlucht/in nood. We tonen welke initiatieven er bestaan in Antwerpen en roepen de (lokale) beleidsmakers op tot een beleid met meer warmte, solidariteit en gastvrijheid.

Daarom doen wij …

Gastvrij Antwerpen is een evenement dat 2 keer per jaar doorgaat op wisselende locaties in de stad. De organisatoren zijn: beweging.net Antwerpen, Variant, BZN Kansenhuis/Filet Divers, 11.11.11, Pax Christi Vlaanderen, Internationaal Comité, Dokters van de Wereld, De Loodsen, CAW Antwerpen/ACM Jongeren, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en vele mensen met een goed hart.

Wij zijn de moeite waard omdat…

Twee keer per jaar brengen wij zo’n duizend mensen samen tijdens een editie van Gastvrij Antwerpen met getuigenissen, onverwachte en verfrissende/verwarmende ontmoetingen, kosmopolitische catering, muziek uit alle hoeken van de wereld, kunst en literatuur en veel meer.

Wij worden gehinderd door…

We ijveren voor een ander beleid op vlak van migratie en integratie.

Laden…