Lokale verkiezingen? Zo zet je amateurkunsten in de kijker!

Lokale verkiezingen? Zo zet je amateurkunsten in de kijker!

26 juni 2018

Lokale amateurkunstenorganisaties zijn een belangrijke kracht in de buurt, gemeente of stad. Het Forum voor Amateurkunsten maakt dan ook graag van de nakende gemeenteraadsverkiezingen gebruik om extra aandacht te vragen voor kunst in de vrije tijd. Want geen vermelding in het strategisch meerjarenplan is niet op de politieke agenda en dus nauwelijks in de scope van alle diensten waarvan je als vereniging iets gedaan wil krijgen de komende zes jaar…

Het Forum heeft daarom één boodschap voor amateurkunstenorganisaties: laat van je horen! Op de website www.amateurkunsten.be/lokaleverkiezingen vind je allerlei tips en suggesties om je boodschap optimaal tot bij je lokale beleidsmakers te krijgen. Aan het werk – en veel succes!

Laden…