De Spelmakers geven voorzetten aan Vlaamse en federale beleidsmakers – lees ze hier!

De Spelmakers geven voorzetten aan Vlaamse en federale beleidsmakers – lees ze hier!

10 juli 2018

Dat middenvelders een belangrijke rol spelen als trekkers in de samenleving, mag ondertussen duidelijk zijn. De veelheid en gelaagdheid van het verenigingsleven in Vlaanderen is uniek in de wereld. Met werkingen die zich richten tot straat of wijk, tot en met de hele wereld. Elk met hun uitgangspunten, doelstellingen, verschijnings- en werkvormen.

Desondanks delen ze een aantal bekommernissen, waar ook Vlaamse en federale beleidsmakers iets aan kunnen doen. In aanloop naar de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen zetten we die daarom even op een rijtje – telkens met een paar stevige voorzetten. Het is aan de Vlaamse en federale beleidsmakers om ze binnen te koppen!

Lees hieronder onze voorzetten – of download ze hier.

Laden…