Zes Vlaamse partijvoorzitters hebben een boodschap voor hun lokale mandatarissen

12 juli 2018

Dat middenvelders een belangrijke rol spelen als trekkers in de samenleving, mag ondertussen duidelijk zijn. De veelheid en gelaagdheid van het verenigingsleven in Vlaanderen is uniek in de wereld. Met werkingen die zich richten tot straat of wijk, tot en met de hele wereld. Elk met hun uitgangspunten, doelstellingen, verschijnings- en werkvormen.

Desondanks delen ze een aantal bekommernissen, waar ook onze lokale beleidsmakers iets aan kunnen doen. Aan de hand van videoboodschappen geven zes Vlaamse partijvoorzitters aan hun lokale mandatarissen mee wat zij kunnen en moeten doen om dat verenigingsleven zo goed mogelijk te ondersteunen.

De afzonderlijke boodschappen van deze partijvoorzitters bekijken? Dat kun je door hier even door te klikken.

Laden…