EVA vzw werkt zich in de schijnwerpers

EVA vzw werkt zich in de schijnwerpers
© EVA vzw

13 juli 2018

EVA vzw

 

Mijn organisatie gaat  voor…

EVA zet zich in voor de maximale productie en consumptie van plantaardige voeding, ter vervanging van dierlijke. Om zo bij te dragen tot een mens-, dier- en milieuvriendelijke samenleving. We doen dit op een praktijkgerichte manier, waarbij iedereen op zijn manier stappen kan zetten.

Daarom doen wij…

EVA biedt je informatie over gezond plantaardig eten, productinfo en andere activiteiten, het driemaandelijkse EVA Magazine, een lidkaart voor kortingen in restaurants, kookworkshops, de website www.evavzw.be met honderden recepten en interviews… EVA is ook de bedenker van de succesvolle campagne Donderdag Veggiedag die mensen wil verleiden om één dag in de week geen vlees of vis te eten, maar voor lekker veggie te kiezen. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor het milieu, de voedselverdeling in de wereld en de dieren. Voor wie helemaal plantaardig wil eten is er Try Vegan. En EVA organiseert ook mee de plantaardige beurs VeggieWorld Brussels.

Wij zijn de moeite waard omdat…

Belgen minder vlees eten. Volgens een rapport van Wageningen Universiteit daalt de vleesconsumptie hier in België significanter dan in de ons omringende landen.

Wij worden gehinderd door…

Consumptie van vlees en zuivel wordt door de overheid nog steeds gepromoot als een Boodschap van Algemeen Nut.

Praktische informatie

www.evavzw.be

 

Laden…