Stem Gezin!

Stem Gezin!

9 augustus 2018

De Gezinsbond lanceert in aanloop naar de lokale verkiezingen ‘Stem Gezin’.

Op die manier willen ze mensen de kans geven om aan te geven wat hun prioriteiten zijn om van de gemeenten waarin ze wonen een gezinsvriendelijke gemeente maken. De Gezinsbond wil vervolgens deze prioriteiten van gezinnen bekend maken aan de gemeentebesturen.

Concreet vertrekt de campagne van een online bevraging en het nodige studiewerk. In aanloop naar de verkiezingen worden de resultaten bezorgd aan alle politieke partijen. In januari krijgen alle nieuw verkozen gemeentebesturen de prioriteiten van de gezinnen op hun grondgebied te horen.

 

Praktische informatie

www.gezinsbond.be/stemgezin

www.goedgezind.be/tag/stem-gezin/

De resultaten van de bevraging van 10.000 gezinnen en aanbevelingen voor lokale besturen vind je hier.

Laden…