Beleidstip #2 voor lokale beleidsmakers: geef je middenveld de ruimte

24 september 2018

Dat middenvelders een belangrijke rol spelen als trekkers in de samenleving, mag ondertussen duidelijk zijn. De veelheid en gelaagdheid van het verenigingsleven in Vlaanderen is uniek in de wereld. Met werkingen die zich richten tot straat of wijk, tot en met de hele wereld. Elk met hun uitgangspunten, doelstellingen, verschijnings- en werkvormen.

Desondanks delen ze een aantal bekommernissen, waar ook onze lokale beleidsmakers iets aan kunnen doen. Daarom geven we met De Spelmakers graag een reeks welgemikte voorzetten om een daadkrachtig en verenigingsvriendelijk lokaal beleid te voeren.

Aan alle toekomstige lokale beleidsmakers: voel jullie vrij om deze voorzetten allemaal binnen te koppen! Meer beleidstips vind je hier!

Laden…