Is jouw organisatie ook een #spelmaker?

Is jouw organisatie ook een #spelmaker?

12 oktober 2018

Een voetbalploeg zonder middenveld is geen ploeg, net zoals een samenleving zonder middenveldorganisaties geen samenleving is. Met De Spelmakers willen we de vele verenigingen en middenveldwerkingen die Vlaanderen rijk is op een positieve manier in beeld brengen en hun rol als trekkers in de samenleving in de spots zetten.

Want we zijn met veel! Omdat mensen samenbrengen rond wat hen bezighoudt leuk is. Omdat we leren van elkaar. Of omdat we samen, en op verschillende manieren, iets willen realiseren of veranderen.

Is jouw organisatie ook een spelmaker die gezien wil worden? Klik dan even door naar onze vragenlijst en vul je gegevens in. Dan staat ook jouw organisatie hier binnen de kortste keren te pronken op de site!

Laden…